Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У поліції озвучили вимоги "полтавського терориста"

  • 23.07.2020, 14:31
  • 861

Представник поліції Полтавської області озвучив основну вимогу зловмисника, який захопив у заручники поліцейського: уникнути в'язниці.

Про це йдеться у коментарі пресофіцера Полтавського облуправління поліції Роман Гришин для УНІАН.

«Він просить відпустити його. Його затримували на викраденні автомобіля, а тепер ще й взяття заручника. Хоче, щоб ми його відпустили й не переслідували».

обто чоловік хоче уникнути кримінальної відповідальності за скоєний злочин (викрадення авто та взяття заручника). Спершу він чинив опір при затриманні й погрожував гранатою.

Гришин додав, що машина, в якій пересуваються так званий «полтавський терорист» і заручник, вже знаходиться поза зоною Решетилівського району області.

Читайте також: Полтавський терорист: хто він і що про нього відомо (оновлено)

На запитання, чи справді зловмисник рухається у бік Києва, речник обласної поліції відповів: «Вони зараз перебувають на території Полтавської області, напрямок (руху) я вам не можу повідомити — але це точно не траса Київ — Харків, а якісь сільські дороги».

Авто рухається у супроводі поліції. За кермом перебуває керівник карного розшуку області — Віталій Шиян, який добровільно сів у машину (замість колеги).

Зловмисника намагаються затримати, задіяні різні правоохоронні органи.

Схожі новини