Передплата 2024 ВЗ

Трибуни із глядачами: вето для футбольних вболівальників скасовано

  • 22.07.2020, 17:43
  • 991

Українським футбольним вболівальникам дозволили переглядати матчі на стадіонах. Щоправда, глядачів поки пустять на три матчі, перші два з яких відбудуться 25 липня

Інформацію про повернення вболівальникам можливості переглядати матчі на стадіоні озвучив голова Української асоціації футболу Андрій Павленко на своїй сторінці в фейсбук

Сталося це після робочої зустрічі Павелка з міністром охорони здоров’я Максимом Степановим. Останній погодив допуск у тестовому режимі глядачів на матчі.

На яких матчах дозволили пустити глядачів

Допустили глядачів на матчі плей-офф УПЛ за путівку в другий кваліфікаційний раунд Ліги Європи. Перших два матчі відбудуться в суботу, 25 липня. У цих матчах зіграють «Олександрія» — «Маріуполь» та «Колос» — «Дніпро-1».

Фінальний поєдинок запланований на 29 липня.

Вимоги до вболівальників

Трибуни стадіонів, де відбуватимуться матчі, буде можливість заповнити на 25%

Глядачі повинні дотримуватися дистанції та інших вимог карантинного режиму.

«У разі позитивного досвіду проведення цих матчів та за умов сприятливої епідемічної ситуації, в серпні МОЗ розгляне можливість допуску на сектори стадіонів вже 50% глядачів від загальної кількості наявних місць на стадіоні», — запевнив Андрій Павелко.

Нагадаємо, в Україні футбольні матчі без глядачів провели в перший же день оголошення карантину в середині березня. після того, як відновилися футбольні чемпіонати, ігри були за порожніх трибун.

Схожі новини