Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Лікар, бізнесмен та КВНщик: кого "слуги народу" висуватимуть на пост мера у найбільших містах

  • 20.07.2020, 15:10
  • 1 066

Політсила "Слуга народу" має намір висунути на пост мера в Одесі одного з фронтменів команди КВН "Одеські джентльмени" Олега Філімонова, у Харкові - бізнесмена зі сфери IT Романа Катеринчика, а в Дніпрі - головлікаря Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова, нинішнього депутата облради від БПП Сергія Риженка.

Про це пише РБК-Україна.

Крім того, джерела видання в Офісі президента розповіли, що в Харкові кандидатом в мери міста від Слуги народу може стати бізнесмен зі сфери IT Роман Катеринчик. Його компанії Artjoker і Turboseo займаються веб розробкою і інтернет-рекламою. На останніх дострокових виборах до парламенту Катеринчик замикав першу десятку списку партії Шарія.

Негласно в Слузі народу визнають: особливих надій на перемогу Катеринчика не покладають, за лічені місяці знайти реальну альтернативу чинному міському голові Геннадію Кернесу їм не вдасться.

За словами джерел в команді Зеленського, в Дніпрі вони хочуть висунути в мери головлікаря Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова, нинішнього депутата облради від БПП Сергія Риженка.

Читайте також: Було б смішно, якби не було так сумно: за крісло мера Тернополя боротиметься комік

Водночас нардеп від Слуги народу Максим Бужанський також неодноразово заявляв про свої мерські амбіції.

За словами депутата, він братиме участь у виборах мера Дніпра, незалежно від вибору Зеленського.

За пост мер Черкас може поборотися ще один «слуга народу» Олександр Скічко, а депутата-мажоритарника Тетяну Рябуху «Слуга народу» планує висунути в Сумах.

Схожі новини