Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Онука британської королеви потай вийшла заміж: хто став її обранцем

  • 17.07.2020, 19:15
  • 1 207

Онука королеви Великобританії принцеса Йоркська Беатріс таємно вийшла заміж за італійського мільярдера Едоардо Мапеллі-Моцці

Пара обмінялася клятвами 17 липня в каплиці Всіх Святих на території Віндзорського замку (Великобританія). Вони планували провести церемонію 29 травня, але неодноразово переносили її через пандемію коронавірусу, пише британський журнал Hello!.

На весіллі були присутні найближчі родичі пари, зокрема і королева Єлизавета II з чоловіком — герцогом Единбурзьким Філіпом. Інсайдери розповіли виданню, що наречена вибрала елегантне біле плаття, а її наречений класичний чорний костюм.

Про заручини 31-річної принцеси і 34-річного італійського бізнесмена повідомили у вересні 2019 року на офіційному сайті Букінгемського палацу. Вони знають один одного з дитинства, але їхні стосунки зав'язалися лише після весілля принцеси Євгенії в жовтні 2018 року.

Читайте також: Меґан Маркл може розлучитися з принцом Гаррі. Озвучено ультиматум

Раніше бізнесмен зустрічався з архітекторкою Дарой Хуанг, яка народила йому сина. Союз Беатріс й Едоардо був схвалений королівською родиною, оскільки принцеса не претендує на британський престол і може вийти заміж за будь-якого чоловіка, незалежно від його статусу.

Схожі новини