Передплата 2024 «Добра кухня»

Азербайджан погрожує Вірменії ракетним ударом

  • 16.07.2020, 19:55
  • 897

На тлі загострення конфлікту між Вірменією і Азербайджаном Баку заявив про здатність завдати ракетних ударів по атомній електростанції на території Вірменії

Про це заявив представник Міністерства оборони Азербайджану Вагіф Даргяхли, передає 1news.az.

За його словами, до таких дій Азербайджан може вдатися у відповідь на погрози Єревана нанести удар по Мінгячевірському водосховищу. Він підкреслив, що рельєф і проведені укріплювальні роботи, а також засоби ППО не дозволять знищити стратегічний об'єкт.

«Водночас вірменська сторона не повинна забувати, що новітні ракетні системи, що знаходяться на озброєнні нашої армії, дозволяють з високою точністю вдарити по Мецаморській АЕС, що може стати для Вірменії причиною великого лиха», — додав Даргяхли.

Читайте також: Посольство України в Єревані облили борщем через необачну заяву МЗС

12 липня на кордоні Вірменії та Азербайджану між військовослужбовцями двох країн спалахнув бій.

В Єревані заявили, що причиною інциденту стала спроба прориву через кордон вантажівки В С Азербайджану. Баку покладає відповідальність за перший удар на Єреван.

У результаті бойових дій сторони несуть значні втрати. Так, лише протягом третього дня сутичок з обох сторін загинуло щонайменше 11 військових. Днем раніше Азербайджан повідомив про загибель свого генерала та командувача артилерії.

Схожі новини