Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

По Трампу вдарили книгою з компроматом

  • 17.07.2020, 08:04
  • 839

Про президента США написала його племінниця Мері, психологиня за фахом

Напередодні президентських виборів (листопад-2020) чинний господар Білого дому, республіканець Дональд Трамп, який і так поступається у рейтингах кандидату від Демократичної партії Джо Байдену, одержав іще один удар. Племінниця президента США, Мері Трамп, написала книгу, у якій описала як людину, що, можливо, потерпає від психічних розладів.

Мері Трамп — донька старшого брата пре­зидента, Фреда Трам­па-молодшого, пілота авіа­компанії, який страждав від алкоголізму й помер від сер­цевого нападу у 42 роки. За фахом Мері психологиня, має ступінь доктора в Універ­ситеті Адельфі у Нью-Йорку.

Молодший брат прези­дента США, Роберт Трамп, намагався зупинити публі­кацію книги Мері, яка має дуже красномовну назву — «Забагато й ніколи не ви­стачає: як моя сім’я ство­рила найнебезпечнішу людину у світі». Але видав­ництво Simon&Schuster, по­при усі спроби зупинити ви­хід книги у світ, вийшло з цієї боротьби переможцем.

Деякі тези книги Мері Трамп кілька днів тому оприлюднило американське видання Politico.

Мері Трамп звинува­чує президента в тому, що він заплатив хлопцю, аби той склав за нього іспит для вступу до коледжу. «Це було легше здійснити в той час, до посвідчень особи з фотогра­фією і комп’ютеризованих записів. Дональд, якому ні­коли не бракувало коштів, добре платив своєму прия­телеві», — пише Мері Трамп. За її словами, сестра Трампа часто робила для нього до­машнє завдання у старших класах школи, що допомогло Дональдові вступити в Уні­верситет Пенсильванії.

Сестра Трампа назвала його «клоуном» після того, як він оголосив про свою прези­дентську кампанію. Мері Енн Трамп Баррі, суддя федераль­ного апеляційного суду в Нью-Джерсі у відставці, вважала, що Дональд ніколи не стане пре­зидентом, і говорила, що той «не має жодних принципів».

На сімейній вечері у Білому домі 2017 року Трамп заявив, що майже не знає своєї неві­стки Лари, хоча вона була зі си­ном президента Еріком майже вісім років.

Племінниця Трампа каже, той відповідає багатьом кри­теріям клінічного нарцисизму і може потерпати, зокрема, від антисоціального розладу осо­бистості й «тривалого недіа­гностованого невдалого на­вчання, яке десятиліттями заважало його здатності обро­бляти інформацію».

Сестра Трампа телефону­ла до Білого дому в червні 2018 року, щоб попередити Дональ­да про його поведін­ку перед зустріччю з лідером комуністичної КНДР Кім Чен Ином. Послання сестри до се­кретаря президента було та­ким: «Скажи йому, що його старша сестра зателефонува­ла з невеликою сестринською порадою. Підготуватися. Вчи­тися у тих, хто знає, що ро­бить… І залишити його Twitter вдома».

Схожі новини