Передплата 2024 «Добрий господар»

Смертельна аварія під Києвом: стало відомо про стан постраждалого хлопчика

  • 16.07.2020, 16:55
  • 894

12-річний хлопчик, який єдиний зі своєї родини вижив у ДТП на Столичному шосе в Києві, відчуває себе краще

Як розповів у коментарі «Гордон» заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, наразі загрози життю дитини немає.

Зараз хлопчик перебуває на лікуванні в київській дитячій лікарні «Охматдит». За словами Геращенка, у хлопчика є родичі, які зможуть про нього подбати.

Нагадаємо, у Києві на Столичному шосе 12 липня сталася масштабна смертельна ДТП. Загинули чотири людини: чоловік із дружиною, а також дівчинка померли майже відразу, а хлопчик — пізніше. Вижила тільки 12-річна дитина.

Підозрюваному у скоєнні ДТП, який був у стані алкогольного сп'яніння, Антону Желепі 14 липня обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Желепі загрожує від 5 до 10 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

З'ясувалося, що раніше він був судимий за хуліганство, домашнє насильство й побиття людини.

Читайте також: Масштабна ДТП у Львові, зіштовхнулися три автівки: 7-місячна дитина у реанімації

Автомобіль Mercedes із держномером AI0999HB, за кермом якого був Желепа, зареєстрований на мешканку Козина Київської області Ольгу Нікітіну. Через 20 хвилин після ДТП машину було подано в розшук як викрадену.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на смертельну ДТП і назвав її прикладом «недбалості й безвідповідальності деяких водіїв».

Схожі новини