Передплата 2024 «Добра кухня»

"Ми не підведемо ветеранів боротьби за Незалежність", - Петро Порошенко

  • 16.07.2020, 09:09
  • 657

Петро Порошенко з нагоди 30-ї річниці Декларації про державний суверенітет України

Цей документ був усіма прочитаний однозначно — як дорожня карта на шляху до набуття незалежності. Як дзвін, що провістив скору загибель імперії.

Рівно 30 років тому ухвалили Декларацію про державний суверенітет України. Вона впритул наблизила Україну до виходу із складу СРСР, а сам нерівний той Союз — до неминучого краху.

Агонія імперії виявилася тривалою. Росія розв’язала агресію проти України, захопила Крим і частину Донбасу. Тривають спроби Москви і її «п'ятої колони» розколоти українців, переглянути результати Революції гідності, ревізувати європейський вектор, заблокувати курс на НАТО.

Вони добре розуміються на символах. Тому саме на 16 липня запланували поновити наступ на українську мову. Разом ми зупинимо спільну атаку частини «Слуг» та ОПЗЖ.

Дякую усім, хто сьогодні прийшов під Верховну Раду дати по руках реваншистам. Ми вдячні депутатам першого скликання, які парламентським шляхом наближали незалежність. Ще більше вдячні тим, хто виборював її в радянських концтаборах.

На фото — народні депутати-члени опозиційної Народної Ради Левко Горохівський, Олесь Шевченко, Левко Лук’яненко, Степан Хмара, Михайло Горинь, Богдан Ребрик, Ірина Калинець, В’ячеслав Чорновіл, Богдан Горинь, Генріх Алтунян.

Їм — спасибі, нас — зі святом. Наша генерація не підведе ветеранів боротьби за незалежність.

Слава Україні!

Схожі новини