Передплата 2024 «Добрий господар»

У четвер стане відоме ім’я кандидата на пост мера Києва від «Слуги народу»

  • 15.07.2020, 16:50
  • 570

Фракція «Слуга народу» проведе праймеріз і визначиться з кандидатом на пост мера Києва у четвер на засіданні, заявив народний депутат від фракції Олександр Качура

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, про це він розповів журналістам після закінчення засідання Верховної Ради в середу, 15 липня.

«Надійшла пропозиція від президента в четвер увечері провести засідання фракції, яке буде присвячене питанню кандидатури на пост глави НБУ і проведення праймеріз (на пост мера Києва, — ред.). Президент запропонував саме на засіданні фракції провести праймеріз: буде презентація програм, буде голосування фракції, думка ради Київської міської партійної адміністрації і президента України», — заявив депутат.

За словами Качури, вже о 20:30 у четвер Слуга народу вибере кандидата від партії на пост мера Києва.

Нардеп розповів, що на базі вищої ради партії створили робочу групу, яка займеться розробкою механізму проведення праймеріз. Також можливо, що кандидата обиратимуть за сценарієм, запропонованим Володимиром Зеленським.

У середу, 15 липня, нардеп від Слуги народу Дмитро Гурін оголосив, що братиме участь в партійних праймеріз на мера Києва.

У внутрішньопартійних праймеріз Слуги народу з відбору кандидата на пост мера Києва вже виявили бажання брати участь депутати Олександр Качура, Олександр Дубінський, Олександр Ткаченко, Микола Тищенко та Ірина Верещук.

Схожі новини