Передплата 2024 «Добра кухня»

Помічниця архієпископа Москви обурила мережу відвертими знімками

  • 13.07.2020, 20:35
  • 1 933

Користувачі мережі розкритикували зовнішність прессекретарки скандального російського архієпископа Амвросія (Єрмакова) Маріанни Заборовської

Дівчина, незважаючи на те, що є помічницею священника, який також обіймає посади ректора Стрітенської духовної семінарії і намісника Московського Стрітенського монастиря, ділиться в соціальних мережах провокаційними знімками.

OBOZREVATEL пропонує подивитися, як виглядає Маріанна Заборовська.

Так, нещодавно Заборовська показала фотографію, на якій була зображена серед величезних букетів квітів у мінісукні, демонструючи довгі, підтягнуті ноги.

«Це прессекретарка архієпископа Амвросія (Єрмакова), ректора Стрітенської духовної семінарії, Маріанна Заборовська. А не те, що ви подумали», — написали користувачі Twitter.

Інші ж зі свого боку додали, що дівчина нагадує «ескорт політиків або бізнесменів».

«Ноги, кіт і квіти — все найкраще, що може показати ця дама. Шкода, по-справжньому. Ось Амвросій дає жару, теж хочу бути таким священником!» — додали інші.

Читайте також: Змагання за престол: чернець Сергій пригрозив Путіну «духовною війною»

Як виглядає Маріанна Заборовська зараз:

Нагадаємо, раніше глава патріаршої комісії з питань сім'ї РПЦ, протоієрей Дмитро Смирнов заявив, що дівчатам не потрібно ходити в школу.

За його словами, важливіше навчити дівчинку виконувати домашні роботи і доглядати за дітьми, а не писати і читати.

Пізніше глава синодального відділу зовнішніх церковних зв'язків РПЦ митрополит Іларіон заявив, що в Росії необхідно законодавчо заборонити сурогатне материнство. На його думку, це — «потворне явище».

Схожі новини