Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Змагання за престол: чернець Сергій пригрозив Путіну "духовною війною"

  • 13.07.2020, 10:55
  • 973

Засновник Середньоуральського жіночого монастиря монах Сергій Романов закликав Путіна скласти повноваження і передати їх йому

В іншому випадку монах пригрозив Путіну розпочати «повномасштабну духовну війну», повідомляє OBOZREVATEL.

«Пропоную вам, президенту Росії Володимиру Володимировичу Путіну, на міжнародному рівні передати повноваження мені — схігумену Сергію. За три дні я наведу лад в Росії. У Росії є духовні сили, про які ви навіть не здогадувались. Сили у нас є і в армії, і у флоті, і у всіх структурах, і в народах багатонаціональної Росії», — заявив він.

Чернець назвав Путіна і главу РПЦ, патріарха Кирила ворогами Росії, які «свою плоть поставили вище вічного життя». Сергій заявив, що чекає їх на переговори.

Читайте також: Вимагають відставки Путіна: у Росії влаштували багатотисячний протест

«В іншому випадку я повідомляю вам особисто і боговідступнику патріарху Гундяєву, і хабадникам на чолі з Берл Лазаром, які керують Росією, повномасштабну духовну війну. Будьте уважні: ні крові, ні майданів, ні революцій не буде. Даремно прийняв владу хозарський каганат. Як отримав, так і віддаси. Ще раз нагадую, вам варто скласти свої повноваження. За 20 років ви мали показати, хто править Росією. Маю владу і сили заявити вам, пане президенте Росії Володимир Володимирович Путін: складіть свої повноваження. В іншому випадку, дні твої полічені. Чекаю вашого покаяння з патріархом Кирилом Гундяєвим», — заявив Сергій.

Схожі новини