Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Роман Грисьо: «Ми творимо дружню і щиру спільноту львівських роботодавців, щоб полегшити роботу і розвиток бізнесу в нашому місті»

  • 13.07.2020, 09:00
  • 1 361

16 липня у Львові відбудеться онлайн конференція Інструменти HR-2020.

Які теми розкриватимуться, про що говоритимуть експерти, хто поділиться своїми знаннями і досвідом у технологіях HR, маркетингу, юридичних нюансах бізнесу? Про це та про інші цікаві подробиці прийдешньої події розповідає один зі спікерів програми Роман Грисьо — відомий в HR-комьюніті спікер багатьох національних та міжнародних конференцій, Чемпіон з ораторського мистецтва у 2019 році.

Роман — бізнес-тренер, який понад 10 років працює з розвитком персоналу міжнародних компаній із сотнями працівників.

«У власній справі мені довелося бути і HR, і рекрутером, і ментором. Тому я знаю, які технології HR використовувати на кожному етапі розвитку бізнесу.»

ВЗ: Кого об’єднає конференція, для кого вона взагалі?

Роман: Мабуть, ви вже знаєте про сервіс Worklviv, який запустили для роботодавців Львова, щоб кожен, хто зареєструється на платформі, міг залишити відгук про працівника, підрядника чи кандидата? Це дає можливість львівським компаніям обирати кращих спеціалістів, опираючись на незалежні досьє з бази даних нашої платформи.

Зараз Worklviv має на меті об’єднати власників, керівників підприємств і працівників HR відділів. Оцей івент (від ред.: Інструменти HR-2020) — привід поспілкуватись і розкрити проблематику, знайому для кожного власника чи керівника компанії — підбір ефективної команди працівників у 2020 році.

— Хто буде присутній на конференції?

— Наразі заплановано 500 гостей, але кількість бажаючих настільки перевищує очікування організаторів, що вони вирішили розширити можливості он-лайн доступу і збільшити чисельність місць для бронювання.

— Про що говоритимуть спікери, до кого буде прикута увага гостей?

— На івенті будуть присутні прогресивні спеціалісти львівських компаній. Експерти розкажуть про соціальний проект і бонусні переваги для учасників спільноти роботодавців. Це буде такий собі коротенький 2-годинний інтенсив, в якому закладено стільки корисної інформації, що «потягнуло» би на повноцінний курс з HR технологій.

Експерти HR та рекрутингу розкажуть про новітні засоби і методи з власної практики. Професіонали і гуру своєї справи відкриють секрети успішного створення і згуртування команди. Щоб ви мали уяву, про кого я, представлю спікерів.

Катерина Корба — директор з персоналу, сертифікований спеціаліст, вона сама повністю, з самого початку, організувала відділ персоналу у великій компанії. Катерина розробляє HR-стратегії, зважаючи на сучасні вимоги бізнесу. Вона поділиться досвідом побудови HR-процесів, розкаже, як оптимізувати рекрутинг та онбординг. Катя дійсно знає, як навчати, адаптовувати і мотивувати працівників.

Сергій Плагов — не просто власник IT компанії, а й сам працює у розробці понад 10 років, він стільки різноманітних веб-проектів запустив, ну і зараз задіяний як проджект-менеджер. Окрім того, Сергій — практикуючий маркетолог.

Юрій Рокецький — це практикуючий юрист, він профі у корпоративному господарському праві, вже 15 років веде підприємства з різними видами капіталу. До речі, у Юрія багато кваліфікаційних сертифікатів. Точно знаю, що у програмах «Prozorro» є.

Четвертий спікер — я, а про мене ви самі розповісте. Додам лише, що ми усі, збираємось ділитись власним досвідом, як покращити свій бізнес шляхом новітніх HR технології. Бо у кожного з нас за плечами і справді колосальний досвід успішного налагодження кадрових процесів. Окрім того, будуть ще різні цікавинки та подарунки від платформи work.lviv.ua.

— Вже є програма конференції? Можна про неї дізнатись?

— Звичайно, ми ж готувалися! (від ред.: Посміхається). Взагалі, розклад програми можна глянути тут, а теми виступів я пам’ятаю:

Катерина першою виступатиме після відкриття конференції. Її спіч «Роль рекомендацій з попереднього місця роботи майбутнього працівника в сьогоднішніх реаліях ринку праці Львова. Погляд HRD». Далі я виступлю з «Win-Win для Бізнесу та працівника. Як даремно не витратити час та кошти на навчання працівників в сьогоднішніх умовах ринку праці».

Про захист законних інтересів роботодавця, проблематику, механізми розповість і дасть практичні поради Юрий Рокецький. А Сергій Плагов розкаже, як зміниться ринок праці Львова та як на це можуть вплинути наші гості, а також представить проект відгуків. Це буде офіційна презентація.

— Як потрапити на конференцію та скільки це коштує?

— Worklviv творить дружню і щиру спільноту львівських роботодавців, щоб полегшити роботу і розвиток бізнесу в нашому місті. Зараз в такий час — кризовий, посткарантинний — усім, як ніколи, потрібна підтримка: і власникам бізнесу, і керівникам. Тільки разом ми зможемо вистояти в цьому хаосі, що відбувається на ринку праці сьогодні. І проект відгуків, і саме ця конференція — це все безкоштовно.

Схожі новини