Передплата 2024 ВЗ

Відомий український силач Тягнизуб працюватиме у лікарні на Львівщині

  • 11.07.2020, 15:56
  • 1 357

Олег Скавиш, більш відомий як силач і світовий рекордсмен Тягнизуб, - лікар-педіатр з 15-річним стажем та з успішною практикою у Львові

Зараз, після запуску другого етапу медичної реформи, він вирішив долучитися до команди лікарів у шахтарському містечку Соснівці, що на Львівщині.

Цю інформацію підтвердив сам Олег Тягнизуб у коментарі Еспресо.

«У цій лікарні працює мій кращий друг, який і запропонував приєднатись до їхнього колективу. Мені це стало цікаво, адже медичний заклад у Соснівці має амбітні цікаві плани і активно розвивається. То ж, окрім основної роботи у Львові, тепер одного разу на тиждень я буду працювати тут. В цю п’ятницю у мене якраз був перший робочий день. Черги під кабінетом не було. З усім знайомився — все тільки починається», — прокоментував лікар.

Також про залучення у свої ряди досвідченого педіатра повідомляє лікарня Соснівки:

«Із 10 липня у Міській лікарні Соснівської міської ради починає працювати найсильніший у світі педіатр! Олег Скавиш — лікар педіатр вищої категорії, має спеціалізацію з дитячої ендокринології. У Соснівці лікар Скавиш здійснюватиме прийом пацієнтів щоп’ятниці з 9:00 до 16:00».

Та все ж основним місцем роботи Олега Скавиша залишається у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, де він працює педіатром-ендокринологом.

Нагадаємо, Олег Скавиш відомий як силач Тягнизуб, який зубами піднімає та тягне різні важкі предмети. На його рахунку десятки рекордів України. У 2018 році його досягнення було внесено у Книгу рекордів Гіннеса. Тоді він протягнув корабель вагою 614 т на відстань понад 16 метрів.

Усі свої рекорди встановлює для допомоги дітям, хворим на рак. А також, щоби привернути увагу до проблеми бездомних тварин.

Схожі новини