Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Пообіцяв - то йди! Більше 10 тисяч голосів за три дні набрала петиція про відставку Зеленського, який не задекларував доходи і порушив закон

  • 11.07.2020, 10:26
  • 12.8K

Петиція на офіційному сайті президента про відставку Володимира Зеленського через порушення ним закону стрімко набирає голоси. За три дні після оприлюднення її підтримали більше 10 тисяч людей.

«18 квітня 2019 року у програмі «Право на владу» Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить Закон. Цим він обнадіяв і здобув підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов через 4 дні після тієї заяви. 7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський признався, що не задекларував 5,1 млн грн доходів від погашення ОВДП і цим порушив Закон «Про запобігання корупції», — йдеться у петиції.

«Звертаємося до президента із закликом дотримувати слова і подати у відставку, або визнати, що за 4 дні до другого туру 18 квітня 2020 року він збрехав своїм виборцям», — закликає документ.

«Володимир Олександрович неодноразово підкреслював, що відрізняється від старих політиків. Ми хочемо побачити підтвердження цим гучним заявам», — йдеться у петиції.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень