Передплата 2024 «Добра кухня»

Герасимов закликав вимушених переселенців не брати участі у спецоперації проти Порошенка

  • 10.07.2020, 13:20
  • 908

Юристи «п’ятої колони» Кремля протягом останнього тижня активно обдзвонюють вимушених переселенців і пропонують їм підписувати позови проти п’ятого Президента Петра Порошенка

Про це в ефірі програми «Право на владу» на каналі 1+1 повідомив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов.

Він зазначив, що після провалу у Печерському суді та скандального викриття керівника слідчої групи ДБР Олега Корецького про політичне замовлення у справах Порошенка, Офіс Зеленського намагається створити інформаційну «димову завісу» і відволікти суспільство через «плівки Деркача».

«Взагалі цей глибоко скоригований і сфальсифікований продукт „Деркач-ФСБ-продакш“ навіть не варто коментувати, а треба одразу викидати на смітник. Якщо ви хочете почути про реальне ставлення Порошенка до Путіна, то наказ про контрнаступ у 14 році завдяки якому звільнили 2\3 окупованого Донбасу, — оце є реальне ставлення Порошенка до Путіна. Ініціювання суду в Гаазі відносно МН-17 — оце є реальне ставлення Порошенка до Путіна. Виграш у Стокгольмі більш ніж 4 мільярдів доларів у російського Газпрому — оце є реальне ставлення Петра Порошенка до Путіна. А ще є створення міжнародної коаліції, а ще є санкції, які були накладені на країну-агресора, а ще є отримання Томосу, а ще є Морський трибунал в Гамбурзі. І я цей список можу продовжувати. І не дивно, що після цього всього Путін заявив — хто завгодно, окрім Порошенка», — нагадав Герасимов.

Чому саме сьогодні крутили це кіно? Бо це така димова завіса для того, щоб прикрити від громадськості «Вотергейт» імені пана Корецького, який ще раз довів, як фальсифікується і фабрикується заради політичного тиску справи Офісом Генерального прокурора на замовлення Зеленського. Для того, щоб прикрити від громадськості те, як провалився Зеленський в Печерському суді. Щоб прикрити від громадськості те, що Зеленський і компанія разом з Венедіктовою хочуть арештувати телеканал Прямий. І багато інших речей", — зауважив Артур Герасимов.

Співголова фракції «Європейська Солідарність» також повідомив, що про наявність записів заявляв сам президент Зеленський під час зустрічі з керівниками фракцій. «Під час однієї зустрічі з лідерами фракцій в парламенті України Зеленський відкрито сказав, що в них нібито багато записів розмов, і вони готові їх викидати. Тому велике питання, чи не у співпраці ФСБ і команди Зеленського відбувалося те, що відбулося сьогодні вранці», — зауважив Герасимов.

«Насправді більш важливим для України є інше. Те, що Кулик заявив, що треба подавати позови проти Порошенка звичайним громадянам. Вже більше тижня юристи „п'ятої колони“ обдзвонюють вимушених переселенців і закликають їх підписати позови проти Петра Порошенка, що нібито він винний, що вони втратили майно, а не Російська Федерація. Я б хотів закликати переселенців — не будьте інструментом російської гібридної агресії. Не підписуйте ці позови», — наголосив Герасимов.

Він закликав Зеленського забезпечити відповідно до закону створення консолідованої претензії до Росії щодо компенсації за агресію проти України.

Схожі новини