Передплата 2024 «Добра кухня»

Оце так бюст! Міла Кузнєцова з 13-м розміром встановила новий рекорд

В Україні зафіксували новий рекорд! Цього разу рекордсменкою стала Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей. Рекорд було зафіксовано 9 липня у Києві і внесено до Книги рекордів України

Обов’язковою умовою для претендентки було проходження медичного обстеження, яке мало засвідчити натуральність гру­дей. За словами керівника На­ціонального реєстру рекордів Лани Вєтрової, для цього треба було пройти мамографію у спе­ціалізованому Мамологічному центрі Києва.

Мілі Кузнєцовій 32 роки, за­ймається бізнесом. Міла побила рекорд попередніх красунь з най­більшими грудьми в Україні. 2015 року до книги було внесено пріз­вище вінничанки Надії Щербань, через рік — полтавчанки Ганни Рєкало. Але куди їм до Міли — у дівчат лише 11-й розмір!

Популярність прийшла до Міли саме завдяки її пишно­му бюсту. Зріст дівчини 173 см. Українські глядачі пам’ятають цю пишногруду дівчину за проєктом «Модель XL». Тоді на шоу заявля­ла, що мріє реалізуватися у мо­дельній сфері. Міла брала участь у конкурсі моделей Miss Universe Plus Size.

Серед захоплень рекордсменки — рафтинг, прогулянки верхи на конях, велопробіги та інші види спорту, де треба ба­гато бігати і стрибати. Окрім того, Міла готується стати бок­сером. Пишногруда українка має намір взяти участь у турнірі зі змішаних єдиноборств, що відбудеться восени 2020 року в Таїланді.

Схожі новини