Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В офісі ОПЗЖ пролунав вибух, є постраждала

  • 04.07.2020, 08:55
  • 1 000

В офіс партії "Опозиційна платформа – за життя" в Полтаві кинули гранату

Про це повідомив народний депутат, представник політсили Ілля Кива в Facebook ввечері в п'ятницю, 3 липня. Він також опублікував відео з місця НП та заявив, що гранату кинули нібито «представники націоналістичних груп».

Пресслужба Національної поліції на офіційному сайті повідомила, що «в результаті вибуху постраждала дівчина 1998 р.н., яка перебувала в офісі».

Попередньо, у неї легкі травми. Дівчину доставили в лікарню для огляду.

Уточнюється, що гранату кинули близько 18:00. Правоохоронці з'ясовують обставини події, на місці працює оперативно-слідча група.

«Поліція не ділить людей за якимись ознаками, зокрема — за політичними переконаннями. Перед законом усі рівні. І за цей зухвалий злочин винні понесуть заслужене покарання», — прокоментував глава Нацполіції Ігор Клименко.

Читайте також: Державна зрада: ОГП розслідує поїздку депутатів ОПЗЖ до Москви

Пізніше Кива розповів, що «людина в масці підбігла до будівлі, де на першому поверсі розміщується офіс, та у відчинене вікно кинула гранату».

«Секретарка офісу дивом залишилася жива, тому що просто вийшла помити руки. Якби дівчина перебувала в цій кімнаті, вона б загинула», — заявив нардеп.

Кива уточнив, що в офісі вибухнула граната РГД-5.

Схожі новини