Передплата 2024 «Добрий господар»

У Петри Квітової роман із тренером

42-річний Іржі Ванек уже переїхав до помешкання 30-річної чеської тенісистки

Як інформує чеське видання Blesk, 30-річна тенісна зірка Петра Квітова «закрутила» роман зі своїм тренером, 42-річним Іржі Ванеком. За даними видання, той уже переїхав до празького помешкання Петри.

Іржі Ванек — колишній тені­сист, колись входив до пер­шої сотні рейтингу АТР. 18 років Ванек прожив зі своєю дружиною, 44-річною Мар­кетою, подружжя має двох синів-підлітків. Як інформує Blesk, зараз триває процес розірвання шлюбу. Суд має визначити, зокрема, питання, пов’язані з опікою над дітьми.

Чеське видання припус­кає, що романтичні стосун­ки Квітової і Ванека розпоча­лися після нападу на Петру озброєного грабіжника. Аби її заспокоїти, Іржі став ночу­вати у квартирі тенісистки… «Не секрет, що Петра якийсь час жила з Іржі після того на­паду, — розповіло джерело Blesk із близького оточення пари. — Минув час, Квітова й Ванек зрозуміли, що стали ближчими одне до одного. І зараз знову живуть разом».

Ванек увійшов до тре­нерського штабу Квітової 2016-го, незадовго до напа­ду на спортсменку. У грудні того ж року на Петру в її бу­динку напав злочинець з но­жем, який травмував її ліву руку. Оскільки Квітова шуль­га, то протягом п’яти місяців не могла грати у теніс.

«Після нападу я довго ні­куди не виходила, — розпо­віла про ті події Квітова в інтерв’ю британській газеті The Guardian. — Залишалася з людьми, яких знала, особли­во зі сім’єю, тому що нікому більше не довіряла. І це най­гірше, що зі мною відбувало­ся після того випадку. Зараз не довіряю людям, особли­во чоловікам. Напевно, тому ні з ким не зустрічаюся… Не можу їздити у таксі з чолові­ками. На вулиці пересуваю­ся бігом. Іноді мене охоплює гігантський страх, коли хтось стоїть за спиною… Коли на­падника впіймали, мені ста­ло трохи легше. Після того, як я пішла в суд і дала свід­чення, стала почуватися кра­ще. Але відповідати на запи­тання слідчих було страшно. Нікому такого не побажаю».

У той важкий період жит­тя Петру, крім рідних, пси­хологічно підтримував Іржі. Тенісистка й тренер заприя­телювали, і з часом дружба переросла у кохання…

Схожі новини