Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

“Карпати” рятує навіть президент “Руху”

  • 02.07.2020, 13:26
  • 3 287

Григорій Козловський готовий покрити витрати “левів” на виїзні матчі, що залишилися цього сезону

У суботу, 4 липня, у рамках 29-го туру чемпіонату футбольної Прем'єр-ліги «Маріуполь» має приймати львівські «Капати» (Група ІІ,
17.00, телеканал ««Футбол 2»). Але станом на сьогодні, 2 липня, ще не відомо, чи «зелено-білі» знайдуть кошти на поїздку до азовців.

Через фінансові проблеми у ФК «Карпати» у середу, 1 липня, не відбувся перенесений матч 24-го туру, у якому «зелено-білі» у ролі господарів поля мали приймати у Маріуполі місцевий клуб. УПЛ передала справу на розгляд Контрольно-дисциплінарному комітету УАФ і поінформувала «Карпати»: згідно з Регламентом, у разі повторної неявки на поєдинок без поважних причин львівський клуб буде автоматично знято зі змагань.

На ситуацію зреагував голова Львівської ОДА Максим Козицький: у своєму зверненні закликав відповідальний бізнес допомогти «Карпатам». Одним із перших відгукнувся президент футбольного клубу «Рух», винниківський бізнесмен Григорій Козловський. Як повідомив офіційний сайт «жовто-чорних», Козловський заявив, що допоможе «Карпатам», зокрема, готовий покрити усі витрати клубу на виїзні матчі, що залишилося зіграти у нинішньому сезоні.

Схожі новини