Передплата 2024 «Добра кухня»

ТОП 3 проблеми львів’ян: економіка, сміття та транспорт, - дослідження

  • 01.07.2020, 15:35
  • 1 972

Майже 40% львів’ян очікують від міської влади Львова відновлення економіки міста, зокрема туризму, малого та середнього бізнесу. 33,7% мешканців міста очікують вирішення проблеми сміття, а 27,7% – покращення роботи міського транспорту.

Про це йдеться в соціологічному дослідженні Центру соціальних та маркетингових досліджень «Социс» на замовлення Еспрессо Т В, яке проведене у м. Львів з 17 по 23 червня 2020 року.

Крім того, 60% львів’ян вважають, що влада міста повинна в першу чергу дбати про інтереси мешканців міста, а не про туристів; 32,9% погоджуються з тезою про те, що туристична сфера для міста є надзвичайно важливою, тому потрібно активно розвивати туризм у Львові.

Довідково

Вибірка: Всього було опитано 2 000 респондентів. Дослідження було проведено в усіх адміністративно-територіальних районах міста та населених пунктах, які входять до Львівської міської ради. Результати репрезентують доросле населення Львова за такими показниками, як вік (старші 18 років), стать, а також поділ міста на райони.

Статистична похибка дослідження: +/- 2,4% (з імовірністю 0,95)

Метод дослідження: телефонне опитування САТІ (computer assisted telephone interviews) з використанням планшетів.

Схожі новини