Передплата 2024 «Добрий господар»

Усі патріоти повинні об‘єднатися проти проросійського реваншу

  • 01.07.2020, 14:02
  • 810

Про це говорили учасники мітингу під ДБР

Політика «нових облич» зазнала в Україні нищівного краху, а тотальну некомпетентність влада намагається приховати через політичні переслідування опозиції, волонтерів та активістів. Про це під стінами ДБР на мітингу проти політичних репресій заявив п’ятий Президент, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко.

«Я надзвичайно вдячний кожному з вас, хто проявив небайдужість і сьогодні є саме тут. Бо на що розраховують ці злочинці при владі, ці ставленики Путіна? Вони розраховують, що нам байдуже. Що ми залишимося по своїх домівках. Вони розраховують, що при нашій мовчазній бездіяльності вони будуть робити свою чорну справу. Вони здали в оренду спілці адвокатів Януковича всі правоохоронні органи включно з Державним бюро розслідувань», — наголосив Порошенко. «Чи могли ви собі уявити лише 13 місяців тому, що ДБР буде де-факто очолювати адвокат Януковича, який скоїв державний злочин, який запросив російські війська до України, який разом з Путіним винен в окупації? На сьогоднішній день йдеться не тільки і не стільки про Порошенка, йдеться про патріотів, волонтерів. Десятки і сотні волонтерів і добровольців, які винні лише в тому, що вони дуже люблять Україну і готові життя віддати за Україну. Цього вони бояться», — переконаний Петро Порошенко. «Політика „нових облич“ зазнала нищівного краху. Тотальна некомпетентність влади призвела до того, що країна на сьогоднішній день не здатна чинити опір агресору, тому що вони руйнують армію. Сьогодні перше, що вони хочуть — скорочувати це нашу армію: скорочувати десантно-штурмові війська, нашу славетну піхоту, винищувальні ескадрильї Повітряних сил. Армія їм теж заважає», — застерігає п’ятий Президент України. «Вони виявилися неспроможними захистити країну від пандемії коронавірусу. Тисячі лікарів захворіли, тому що вони маски і захисні костюми продали в Росію, коли почався коронавірус, залишився українців сам на сам з цією смертельно небезпечною хворобою. Гроші вкрали. Сьогодні, коли ми поставили питання про страхування медиків — вони обдурили наших лікарів. Від коронавірусу не стають інвалідами. Від коронавірусу вмирають, і вмирають кожен день. Вони через безглуздо організований карантин натиснули стоп-кран в економіці. Зупинивши економіку і країну, самі в той же час сиділи по „велюрам“, ресторанам і кафе, сиділи по ресторанам в Хмельницькому і Дніпрі, бо закон не для них», — констатує лідер «Європейської Солідарності». «Ці „кварталівські штучки“ в Україні не проходять. І ми твердо заявляємо — ми не байдужі, ми захистимо Україну», — наголосив Петро Порошенко.

«Я надзвичайно вдячний кожному з вас, хто проявив небайдужість і сьогодні є саме тут. Бо на що розраховують ці злочинці при владі, ці ставленики Путіна? Вони розраховують, що нам байдуже. Що ми залишимося по своїх домівках. Вони розраховують, що при нашій мовчазній бездіяльності вони будуть робити свою чорну справу. Вони здали в оренду спілці адвокатів Януковича всі правоохоронні органи включно з Державним бюро розслідувань», — наголосив Порошенко.

«Чи могли ви собі уявити лише 13 місяців тому, що ДБР буде де-факто очолювати адвокат Януковича, який скоїв державний злочин, який запросив російські війська до України, який разом з Путіним винен в окупації? На сьогоднішній день йдеться не тільки і не стільки про Порошенка, йдеться про патріотів, волонтерів. Десятки і сотні волонтерів і добровольців, які винні лише в тому, що вони дуже люблять Україну і готові життя віддати за Україну. Цього вони бояться», — переконаний Петро Порошенко.

«Політика „нових облич“ зазнала нищівного краху. Тотальна некомпетентність влади призвела до того, що країна на сьогоднішній день не здатна чинити опір агресору, тому що вони руйнують армію. Сьогодні перше, що вони хочуть — скорочувати це нашу армію: скорочувати десантно-штурмові війська, нашу славетну піхоту, винищувальні ескадрильї Повітряних сил. Армія їм теж заважає», — застерігає п’ятий Президент України.

«Вони виявилися неспроможними захистити країну від пандемії коронавірусу. Тисячі лікарів захворіли, тому що вони маски і захисні костюми продали в Росію, коли почався коронавірус, залишився українців сам на сам з цією смертельно небезпечною хворобою. Гроші вкрали. Сьогодні, коли ми поставили питання про страхування медиків — вони обдурили наших лікарів. Від коронавірусу не стають інвалідами. Від коронавірусу вмирають, і вмирають кожен день. Вони через безглуздо організований карантин натиснули стоп-кран в економіці. Зупинивши економіку і країну, самі в той же час сиділи по „велюрам“, ресторанам і кафе, сиділи по ресторанам в Хмельницькому і Дніпрі, бо закон не для них», — констатує лідер «Європейської Солідарності».

«Ці „кварталівські штучки“ в Україні не проходять. І ми твердо заявляємо — ми не байдужі, ми захистимо Україну», — наголосив Петро Порошенко.

Усі патріотичні сили в державі мають об’єднатися проти політичних репресій та проросійського реваншу і захистити справедливість. Про це говорять учасники акції на підтримку п’ятого Президента Петра Порошенка, яка відбувається під стінами ДБР.

«Сьогодні тут разом з нами духом, серцем і переконаннями ті українські воїни, які на сході захищають нашу Батьківщину. Бо вони сьогодні тут стоять за правду, за державу. Вони сьогодні тут стоять за те, щоб ніхто і ніколи не мав права знущатися над Україною. А ми зібралися тут тому, що символом цього став п’ятий Президент України Петро Порошенко. Коли Порошенка звинувачують у тому, що він віддав наказ на контрнаступ українських військ — для нас це звучить безглуздо. Бо ми розуміємо, що ми крок за кроком зобов’язані звільнити українську територію. Ще більше безглуздо звучить, коли проти Порошенка порушують кримінальну справу за те, що він сприяв створенню Української церкви. Сьогодні йдеться не тільки про Порошенка. Мова сьогодні йде про кожного з нас. Ми стоїмо тут, щоб захистити справедливість. Ми сьогодні тут разом, щоб дуже чітко сказати, що ми разом і до кінця», — заявив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка.

«Звичайно, що Порошенко в Зеленського перед очима стоїть, бо він розуміє, що був справді Президент, який розбудовував країну, армію, захищав українську мову. І воно тисне йому на голову. А як воно тисне на голову Путіну? Вони розуміють, що поки ми всі разом, їм нас ніколи не здолати. Ми тут стоїмо за те, щоб ніхто у нас країну не забрав», — зазначив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький.

«З моєї точки зору вже більше для перемоги і для становлення української нації, для здобуття почуття власної честі і гідності на великих посадах державних не зробив ніхто більше, ніж Петро Олексійович Порошенко. Наше майбутнє формується тут і зараз. Наскільки зараз ми покажемо цій владі нашу міць, настільки вони не зможуть переступити через ті червоні лінії, хоча вони давно їх вже попереступали. Це- злочинна організація і зрадники, які кожен день і на кожному кроці здають інтереси держави. Підтримуйте всіх, проти кого зараз влада намагається чинити тиск, репресії», — закликав колишній політв’язень Кремля Володимир Балух.

«Ми маємо цілеспрямований наступ на все українське. Сьогодні тут під ДБР і „Печерним судом“ з нами будуть представники різних партій і організацій. Сьогодні, якщо ми хочемо захистити мову, армію, віру, державність, політв’язнів, якщо ми хочемо сьогодні захистити Петра Порошенка як лідера, для якого ці цінності є базовими і він це довів не одним роком важкої праці, то ми маємо бути єдині. Шановне товариство, до кого б ви там не належали, всіх запрошую бути на кожній акції протесту, де намагаються попустити українську державу», — закликала народна депутатка, волонтер Софія Федина.

Схожі новини