Передплата 2024 «Добрий господар»

Олег Синютка: «Рік тому люди повірили в казку»

  • 30.06.2020, 16:55
  • 874

«Відосики» ні владі, ні людям не допоможуть

Про це у кулуарах парламенту журналістам заявив народний депутат від «Європейської Солідарності» Олег Синютка, пише Еспресо.TV.

«Люди не сліпі. Вони бачать, що падає промислове виробництво. Малий і середній бізнес бачить, що не просто падають їх доходи, а держава не робить жодних кроків, щоб їх підтримати. Реально сьогодні уже статистика влади демонструє не тільки падіння доходів бюджету, але й падіння реальних доходів людей. На фоні цього, звичайно, влада не може отримувати дивідендів за рахунок „відосиків“, які вони знімали, та різних статей, які вони публікували у соціальних мережах. Люди нарешті відчули, як це все відбувається насправді», — сказав Синютка.

Народний депутат наголосив, що рік тому люди просто повірили у казку.

«Тому що, я переконаний, люди розуміли реальні небезпеки, які могли бути у зв’язку з непрофесійністю та непідготовленістю цих людей, а також у зв’язку з тим, що ці люди, „слуги народу“, не мали реальної стратегії та плану дій. Але люди, напевне, вважали, що ці загрози не є такими значимими у порівнянні із тою казкою, яку їм обіцяли», — підкреслив нардеп від «Європейської Солідарності

Схожі новини