Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Турчинов очолить виборчий штаб "Європейської Солідарності"

  • 30.06.2020, 13:15
  • 808

Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов повідомив, що очолить штаб, який створює "Європейська Солідарність"

Про це повідомив Турчинов на своїй сторінці у Facebook.

«Мене не цікавить депутатський мандат чи державні посади, але щоб допомогти об’єднавчому процесу та підготувати якісні кадри ефективних управлінців, я прийняв пропозицію очолити штаб, який створює провідна українська опозиційна політична сила «Європейська Солідарність».

За словами Турчинова, Україні потрібне мирне перезавантаження влади.

Він зазначив, що наразі «дилетантизм та популізм» руйнують управлінську вертикаль в Україні і ведуть до хаосу та дестабілізації.

Геращенко уточнила, що Турчинов очолив виборчий штаб «Європейської Солідарності» перед місцевими виборами: «Ставимо перед собою шляхетну мету: об"єднати всі здорові, демократичні, проукраїнські і проєвропейські сили, зупинити реванш, не дати жодного шансу п’ятій колоні Кремля на місцевих виборах».

Читайте також: Турчинов розповів про передумови захоплення Криму і Донбасу ще в 2013 році

За її словами, за рік у «Євросолідарності» позбавилися від «баласту і пристосуванців» і не дадуть шансу тим, хто «згадав» про партію напередодні місцевих виборів.

Геращенко пише, що вони «відкриті для всіх ідеологічних, ідейних, справжніх, патріотичних, розумних, проєвропейських, опозиційних».

Схожі новини