Передплата 2024 «Добра кухня»

"Це - історичний злочин": російський ведучий звільнився через поправки до Конституції РФ

  • 30.06.2020, 11:55
  • 949

Ведучий програми "Вести" на красноярському держтелеканалі "Россия-24" Володимир Жарінов оголосив, що звільняється з роботи через те, що не хоче піарити "деструктивні дії влади" стосовно поправок до Конституції

Про це відомо з посту телевізійника у Facebook.

«Сьогодні написав заяву. Йду з дивним відчуттям. Протягом семи років я писав гарячі новини, готував репортажі з місць подій, вів випуски новин і намагався бути об'єктивним.

Але те, що відбувається зараз, — вище мого розуміння. Поправки до Конституції — історичний злочин. За всю кар'єру мені не доводилося піарити відверто деструктивні дії влади. І зараз не хочу.

Я бачу єдиний вихід, щоб не брати участь в цьому божевіллі, — звільнитися".

Він додав, що приймати учать у голосуванні щодо поправок у російську конституцію також не буде.

Читайте також: Лише 13% росіян не підтримують «путінські» поправки до Конституції Росії

Голосування по поправках до російського основного закону розпочалося 25 червня і триватиме аж до 1 липня. У двох регіонах — Москві та Нижегородській області — воно проходить, зокрема, в електронному вигляді.

Російське видання meduza писало, що за планом Кремля, в голосуванні повинні взяти участь 55% виборців, з них 60% мають підтримати поправки.

10 березня Державна Дума Російської Федерації підтримала поправку до Конституції Р Ф про обнулення президентських термінів. 11 березня документ схвалила Рада Федерації.

Схожі новини