Передплата 2024 ВЗ

Російські найманці 12 разів обстріляли українські позиції, є поранені

  • 30.06.2020, 08:15
  • 582

29 червня збройні формування Росії 12 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому міномети калібру 120 мм, протитанкові ракетні комплекси, гранатомети, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю

Про це повідомляє штаб ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік Хутору Вільний, ворог двічі обстрілював наші оборонні укріплення застосувавши станкові та ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

На підступах до Кримського та Луганського противник неодноразово впродовж доби відкривав вогонь із мінометів 120-го калібру, а оборонців Південного загарбники провокували з гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», поблизу населеного пункту Березове окупанти спочатку застосували протитанкові ракетні комплекси, а згодом — автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Надвечір противник активізував свої вогневі дії біля Старогнатівки, де задіяв станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети. Також проти українських воїнів, що тримають оборону у передмісті Мар’їнки загарбники вели вогонь з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

За минулу добу двоє українських захисників отримали поранення. За даними розвідки, 29 червня поранено двох загарбників.

Від початку поточної доби російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню.

Схожі новини