Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві чоловік жорстоко побив 6-річного похресника

  • 25.06.2020, 20:12
  • 597

У Києві чоловіка запідозрили у тому, що він ледь не вбив 6-річного похресника. Хлопчик станом на 25 червня перебував у важкому стані в лікарні.

Про це написала пресслужба поліції Києва на своїй сторінці у Facebook. Так, в ніч на 25 червня лікар повідомив правоохоронців про те, що з вікна багатоповерхівки на вулиці Шолом-Алейхема випала дитина, 2014 року народження. Медики госпіталізували непритомного хлопчика.

Як розповів начальник слідчого відділу Деснянського управління поліції Станіслав Сєрєбряк, на місці було виявлено матір дитини та її друзів у стані алкогольного сп’яніння.

«Провівши ряд першочергових слідчих дій, ми з’ясували, що родичі, аби приховати сліди злочину, навмисно ввели в оману лікарів, повідомивши їм про те, що дитина начебто випала з вікна», — сказав він.

«Попередньо нами встановлено, що хлопчику тілесні ушкодження завдав його хрещений батько, який у компанії ще кількох чоловіків та матері потерпілого вживав алкогольні напої у квартирі. У сусідній кімнаті ми виявили сліди крові, а згодом встановили свідка, який пояснив, що хрещений зайшов до кімнати хлопчика і через деякий час виніс його побитого та безпритомного на руках», — додав правоохоронець.

Підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 38-річний уродженець Волинської області.

Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішуватиметься питання про оголошення фігуранту про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Правоохоронці встановлюють обставини та причини події.

Як зазначили в поліції, було встановлено, що 41-річна киянка виховує ще одного сина, 2011 року народження. Жінка вже притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей. Фахівці тимчасово забрали у неї 9-річну дитину та доставили її до лікарні для медичного обстеження.

Схожі новини