Передплата 2024 «Добрий господар»

Війна на Донбасі: бойовики 5 разів обстріляли українські позиції

  • 25.06.2020, 08:12
  • 750

24 червня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населеного пункту Широкине російські збройні формування відкривали вогонь з 82-х мм мінометів, великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. По оборонних укріпленнях наших захисників на підступах до Старогнатівки і Мар’їнки противник застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Згодом декілька разів агресор проявив вогневу активність і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік Хутору Вільний, застосувавши при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

«Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було», — повідомили військовослужбовці.

«У відповідь на злочинні дії російських найманців наші воїни відкривали прицільний вогонь по опорних пунктах окупантів. Завдяки рішучості та влучності українських захисників загарбники припинили свою активність», — повідомили у штабі.

За уточненими даними розвідки, 22 та 23 червня, наші воїни знищили трьох та поранили двох окупантів.

«Від початку поточної доби російські збройні формування активності не проявляли. За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає», — додається у повідомленні.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою, резюмували у штабі.

Схожі новини