Передплата 2024 «Добрий господар»

На Луганщині полісмен врізався у маршрутний автобус: багато постраждалих

  • 23.06.2020, 10:55
  • 793

У Новоайдарівському районі Луганської області сталася ДТП за участі поліцейського, який зіткнувся з маршруткою. Унаслідок цього постраждали 9 осіб

Як сказано в повідомленні пресслужби обласної прокуратури, аварія сталася на автодорозі в селище Новоайдар в понеділок, 22 червня, близько 11 ранку.

«Правоохоронець, перебуваючи за кермом автомобіля «Volkswagen Vento», допустив зіткнення з маршрутним таксі «Рута» сполученням Рубіжне-Марківка. У маршрутному таксі перебувало 7 пасажирів і водій.

За матеріалами слідства, правоохоронець знаходився поза службою, змінився з добового чергування на блокпосту, разом з ним в автомобілі перебували 3 військовослужбовці", — повідомили в прокуратурі.

Поліцейський був госпіталізований у важкому стані. З ушкодженнями різного ступеня тяжкості в лікарню доставили ще 8 пасажирів з двох транспортних засобів.

Читайте також: Хотів проскочити на червоний: з'явилося відео ДТП із Кулебою

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 К К України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керували транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження).

Встановлюються всі обставини аварії, проводяться необхідні слідчі дії. Винуватець ДТП буде встановлений після проведення судових експертиз, додали в прокуратурі.

Нагадаємо, недавно на Луганщині колишній АТОвець намагався підірвати госпіталь і залізничну станцію.

Схожі новини