Передплата 2024 ВЗ

Медведчуківський канал транслюватиме концерт із прокремлівськими артистами

  • 22.06.2020, 14:15
  • 855

Телеканал «112 Україна» у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні планує показати концерт «Напередодні переможної весни», який відбувся в Кремлі

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Згідно з анонсом на сайті телеканалу, в ефірі покажуть концерт за участі народної артистки Грузії та Росії Тамари Гвердцителі та «інших зірок естради, що представляють, зокрема, Грузію та Білорусь».

Сам концерт відбувся 9 травня. Як пише видання «Детектор медіа», серед його учасників — російські музиканти, яких в Україні внесли до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці.

Нагадаємо, влітку 2018 року програма «Схеми» (проєкт Радіо Свобода і телеканалу «​UA: Перший») першою встаноновила зв’язок менеджменту телеканалу «112 Україна» із проросійським політиком Віктором Медведчуком після зміни редакційної політики телеканалу. Згодом оточення Віктора Медведчука стало контролювати групу із трьох телеканалів: «112 Україна», NewsOne і ZIK.

Читайте також: Медіаспрут: Медведчук виявився співвласником телеканалу «1+1»

22 червня в Україні відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. У цей день у 1941 році нацистська Німеччина розпочала бойові дії проти Радянського Союзу. (Друга світова війна на той час уже тривала майже два роки). Інститут національної пам’яті України оцінює втрати України у війні у 8−10 мільйонів життів.

Схожі новини