Передплата 2024 «Добра кухня»

Куди можна полетіти цього літа зі Львова: 32 напрямки

  • 22.06.2020, 10:15
  • 1 652

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького 19 червня відновив свою роботу пасажирських авіарейсів після карантинного застою. Найперші три виконані авіарейси були компанії Wizz Air із Дортмунда, Берліна і Гданська

Львівський портал склав список відновлених і анонсованих рейсів згідно відкритого продажу квитків:

Львів-Дортмунд (Німеччина) — перший напрямок Wizz Air, який повернувся до Львова 19 червня та в подальшому виконуватиметься двічі на тиждень, по понеділках та п’ятницях.

Львів-Берлін (Німеччина) — відновив польоти 19 червня. Wizz Air здійснюватиме відразу рейси 4 рази на тиждень по понеділках, середах та неділях та неділях.

Львів-Лондон (Британія). Рейс авіакомпанії Wizz Air повернувся до Львова 20 червня і виконується тричі на тиждень у вівторок, четвер та суботу. Із 3 липня на це й же напрямок повертається лоукост Ryanair із частотою два рейси в тиждень по понеділках та п’ятницях.

Львів-Київ. Щоденне сполучення із столицею України повернувся на лінію 20 червня. Спершу рейси виконуватиме лише українська авіакомпанія Windrose, але із серпня до неї приєднається авіакомпанія МАУ.

Львів-Копенгаген (Данія) — повернувся 21 червня. Wizz Air здійснюватиме рейси по середах та неділях.

Львів-Будапешт (Угорщина) — новий напрямок Wizz Air, який розпочався 21 червня, з частотою два рази в тиждень — у середу та неділю. На ідентичну частотність із 1 липня вийде також й перевізник Ryanair.

Львів-Мінськ (Білорусь). Авіакомпанія Belavia відновлює польоти до Львова із 26 червня. Рейси стануть щоденними від 1 липня.

Львів — Братислава (Словаччина). Рейс Wizz Air який повертається на лінію із 29 червня з частотою тричі на тиждень — у вівторок, четвер та суботу.

Рейси, які повинні виконуватись з липня

Львів-Лісабон (Португалія) — новий напрямок Wizz Air, який стартує із 1 липня з частотою два рази в тиждень, у середу та неділю.

Львів-Білун (Данія) — новий напрямок Wizz Air, який стартує із 1 липня із частотою два рази в тиждень по середах та неділях.

Львів — Стамбул (Туреччина). Turkish Airlines планують повертатися до Львова із 1 липня і виконувати рейси щоденно.

Львів — Вроцлав (Польща). Напрямок авіакомпанії Wizz Air який повертається до Львова із 2 липня з частотою п’ять рейсів на тиждень (окрім понеділка та п’ятниці).

Львів-Гамбург (Німеччина) — новий напрямок Wizz Air, який стартує із 3 липня із частотою два рази в тиждень по понеділках та п’ятницях.

Львів-Ларнака (Кіпр). Рейс Wizz Air повертається на лінію із 3 липня та виконуватиметься по понеділках та п’ятницях.

Львів-Гданськ (Польща). Рейс лоукоста Wizz Air, що офіційно повертається на лінію із 3 липня та виконуватиме польоти п’ять раз на тиждень (окрім вівторка та суботи).

Львів-Вільнюс (Литва). Рейс Wizz Air повертається на лінію із 3 липня та виконуватиметься по понеділках та п’ятницях.

Львів-Катовіце (Польща). Рейс лоукоста Wizz Air, що повертається на лінію із 3 липня та виконуватиметься тричі на тиждень — в понеділок, середу та п’ятницю.

Львів-Щецин (Польща) — новий напрямок Wizz Air, який стартує із 3 липня із частотою два рази в тиждень по понеділках та п’ятницях.

Львів-Салоніки (Греція). Авіакомпанія Ellinair відновить польоти до Львова із 4 липня.

Львів-Талінн (Естонія) — новий напрямок Wizz Air, який стартує із 4 липня з частотою три рази в тиждень по вівторках, четвергах і суботах.

Львів-Мемінген (Німеччина) стартує із 6 липня. Ryanair виконуватиме польоти всього раз на тиждень по понеділках. У зимовому розкладі рейс наразі відсутній.

Львів-Болонья (Італія). Новий рейс Ryanair має стартувати із 6 липня із частотою два рази в тиждень по понеділках та п’ятницях.

Львів-Мілан (Італія). Новий рейс Ryanair стартує із 7 липня, з частотою два рейси на тиждень — у вівторок та суботу. На цьому ж напрямку із 17 липня планує польоти український лоукост SkyUp Airlines, із частотою два рази в тиждень по понеділках та п’ятницях.

Львів-Рим (Італія). Новий напрямок Ryanair який має стартувати із 8 липня, і здійснюватися по середах та неділях. На цьому ж напрямку з 16 липня та частотою три рази в тиждень планує літати лоукост SkyUp, що виконуватиме рейси по вівторках четвергах та неділях.

Львів-Варшава (Польща). Щоденний рейс авіакомпанії LOT повертається до Львова із 15 липня.

Львів-Прага (Чехія). Рейс авіакомпанії SkyUp, що повертається із 16 липня з частотою два рази в тиждень, по четвергах та неділях.

Львів — Тель-Авів (Ізраїль). Рейс авіакомпанії SkyUp, що повертається до Львова із 16 липня з частотою три рази в тиждень, по понеділках, четвергах та неділях.

Львів-Неаполь (Італія) — новий напрямок SkyUp, який стартує із 17 липня та виконуватиметься у вівторок та п’ятницю.

Львів-Барселона (Іспанія). Рейс авіакомпанії SkyUp, що виконуватиметься із 17 липня по вівторках та п’ятницях.

Львів-Батумі (Грузія) — новий напрямок SkyUp, який стартує із 17 липня та виконуватиметься у вівторок та п’ятницю.

Львів-Париж (Франція) стане знову доступний львів’янам із 18 липня. Рейс авіакомпанії SkyUp виконуватимуть по середах та суботах.

Львів-Іракліон (Греція). Рейс авіакомпанії SkyUp, що виконуватиметься із 18 липня по середах та суботах.

Львів-Варшава-Модлін (Польща). Рейс Ryanair, який відкладено аж до 25 жовтня. Польоти здійснюватимуться відразу п’ять раз на тиждень (окрім вівторка та суботи).

Львів-Краків (Польща). Відновлення польотів авіакомпанією Ryanair відкладено до осені. Із 27 жовтня здійснюватиметься три рейси на тиждень у вівторок, четвер та суботу.

Львів-Дюссельдорф (Німеччина), авіакомпанія Ryanair скасувала на невизначений термін.

Львів-Познань (Польща), авіакомпанія Ryanair скасувала на невизначений термін.

Львів-Белград (Сербія) від Air Serbia скасовано на невизначений термін.

Львів — Рига (Латвія) від Air Baltic планують поновити навесні 2021 року.

Перелік рейсів неповноцінний, тому що є кілька авіакомпаній, які виконували рейси до Львова та наразі не оголосили про їх поновлення або скасували їх. Окрім того, очікується ряд чартерних рейсів до відомих курортів.

Читайте також: Польща обмежила міжнародне авіасполучення

Рекомендація: перед польотом до певної країни переконайтесь, що ви виконуєте усі вимоги в’їзду як іноземного громадянина, не порушуючи карантинних правил та обмежень.

Схожі новини