Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Марина Порошенко подякувала усім небайдужим за підтримку її чоловіка

  • 18.06.2020, 15:53
  • 907

Дружина п’ятого Президента України Петра Порошенка Марина під час багатотисячної акції під Печерським судом подякувала за підтримку всім небайдужим людям

«Я щиро дякую кожному з вас за цю підтримку. За те, що сьогодні ми тут зібралися всі разом як рік тому, пам’ятаєте на акції „Дякую!“. Так дійсно за цей час це стало справжньою українською традицією дякувати один одному за добрі справи. І повірте, Петру Олексійовичу, мені, всій нашій родині це надзвичайно цінно. Особливо сьогодні, коли ми втратили дуже дорогу людину — батька, вчителя і справжнього друга», — звернулася вона до присутніх.

«Я хочу подякувати кожному з вас за те, що ми разом, за те, що ми сильні у своїй єдності. Ми сильні в своїй любові до України. Ми знаємо як будувати цю країну, в якому напрямку рухатися. Ми будемо відстоювати європейське майбутнє України. Ми будемо відстоювати рух України в Європейський Союз і до членства в НАТО. Це дуже важливі базові речі, які зможуть захистити Україну і наші цінності. Ми будемо боротися за нашу мову, нашу історію і за майбутнє наших дітей», — наголосила Марина Порошенко.

Вона зазначила, що за п’ять років президенства Петра Порошенка всі разом дуже важко працювали для того, щоб зміцнити і розвинути нашу країну, для того щоб вберегти її від зовнішньої агресії.

«І що ми бачимо сьогодні? Ця агресія не зникла, вона піднялася з іще більшою силою і особливим цинізмом. Сьогодні намагаються не просто зводити політичні рахунки, не просто робити нападки. Сьогодні це вже справжній терор», — сказала Марина Порошенко.

Вона додала: «Коли намагаються знищити українську мову, яка дуже заважає російським інтересам. А русские интереcы заканчиваются там, где заканчивается русский язык».

Марина Порошенка зауважила, що зараз намагаються переписати нашу історію, яка містить дуже багато незручних для наших ворогів постатей.

«Вони намагаються знищити опозицію, тому що вони вважають, що коли вони знищать опозицію — вони знищать Україну. Але вони прорахувались, тому що думали, що опозиція це не тільки Порошенко чи учасники бойових дій і волонтери, яких вони запроторили за грати», — сказала дружина п’ятого Президента України.

«Сьогодні опозиція — це вся Україна, яку вони руйнують як країну. Але в них нічого не вийде. Ми їм цю радість не подаруємо», — підкреслила Марина Порошенко.

«Всі їхні досягнення — це надумані звинувачення пусті справи і брехня, яка привела їх до влади. Але ми розуміємо, що рано чи пізно брехня буде викрита. І вони як справжні брехуни — ще й боягузи. Так вони бояться, дуже бояться. Вони бояться людей, вони бояться нашої єдності, вони бояться правди», — наголосила Марина Порошенко.

«Незважаючи на те, що нам дуже важко, — ми станемо в цій боротьбі ще сильнішими, і омана спаде, а ми переможемо», — наголосила Марина Порошенко.

Схожі новини