Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові відклали відновлення авіасполучення

  • 16.06.2020, 12:12
  • 1 165

У Львові було перенесено відновлення авіасполучення через карантинні заходи, які було подовжено через збільшення показника інцидентності захворювань на COVID-19.

Перший рейс з аеропорту «Львів» було заплановано на 16 червня, проте його та інші рейси було відкладено, пише Lowcostvia.com.ua.

Авіакомпанія WindRose мала виконати рейси Львів — Київ 16 червня. Так само і лоукостер Wizz Air запланував на цю дату рейс Львів — Лондон. Перевізнику Belavia також довелося відкласти переліт Львів — Мінськ.

15 червня ввечері стало відомо, що авіакомпанія WindRose розіслала повідомлення, у якому йшлося про те, що старт програми відновлення авіаперельотів зі Львова довелося перенести на 20 червня через подовження карантинних заходів в регіоні.

Читайте також: Глава ВООЗ попередив світ про загрозу посилення COVID-19

Щодо рейсів Wizz Air і Belavia, то компанії не коментують скасування своїх рейсів, проте на онлайн-табло аеропорту «Львів» будь-яка інформація наразі відсутня. Табло просто пусте.

При цьому квитки на рейси від Belavia і WindRose ще є в наявності, проте навряд чи ці авіакомпанії знехтують забороною і порушать карантинні заходи.

Схожі новини