Передплата 2024 «Добрий господар»

Справа про хабар НАБУ і САП: адвокат заявив про коронавірус в одного із підозрюваних

  • 15.06.2020, 08:55
  • 659

Адвокат звинуваченого у передачі хабаря у млн керівництву НАБУ і САП заявив, що у одного з підозрюваних виявили COVID-19

Про це на засіданні Вищого антикорупційного суду повідомив адвокат, який захищає податківця Миколу Ільяшенка, передає «Судовий репортер».

«Мені достовірно відомо, що третій фігурант, щодо якого буде в подальшому розглядатися питання про запобіжний захід не був поміщений в умови ізолятора тимчасового тримання, тому що у нього виявлено COVID-19. За матеріалами кримінального провадження, Ільяшенко спілкувався із третім фігурантом. Можливо, зараз ми всі ризикуємо захворіти на цю хворобу. Домашня обсервація шляхом цілодобового домашнього арешту дозволить пройти відповідне лікування та обстеження на 14 діб», — сказав адвокат.

Своєю чергою прокурор висунув клопотання про взяття підозрюваного під варту.

Читайте також: 125 тисяч доларів! У Києві на хабарі взяли першого заступника Кличка

Нагадаємо, 14 червня Вищий антикорупційний суд взяв під варту одного із затриманих у справі про спробу надання хабаря у $ 6 млн керівникам САП та НАБУ та призначив йому заставу в 40 млн грн.

14 червня першого заступника начальника управління податкової служби у Києві Миколу Ільяшенка відсторонили від виконання обов’язків через підозру у спробі дати хабар у $ 6 млн керівникам САП та НАБУ.

Схожі новини