Передплата 2024 ВЗ

На Одещині вісім годин шукали зниклу учасницю марафону: що трапилося

  • 14.06.2020, 15:15
  • 1 168

Під час спортивних змагань "Ультра-Трейл Куяльник" на Одещині зникла учасниця Катерина Катющева. Дівчину шукали інші учасники марафону, поліція та волонтери

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Одещини, речник Одеської облдержадміністрації Денис Соколов у Facebook

Зниклу дівчину знайшли через 8 годин пошуків. Виявилося, що вона отримала тепловий удар, а потім переохолодження.

Інформація про зникнення дівчини з’явилася ще в суботу, 13 червня, спершу забив на сполох інший учасник «Ультра-Трейл-Куяльника» Ігор Мишко. Спортсменка відстала від інших учасників забігу на другій годині змагання, і її вже ніхто не бачив. Згодом про інцидент повідомили на сайті Нацполіції Одеської області.

Першими до пошуків Катерини Катющевої долучилися інші учасники спортивного заходу, однак безуспішно. Після цього на місце марафону прибули кінологи із собаками. Дівчину спільними зусиллями знайшли близько першої години ночі 14 червня — після восьми годин активних пошуків.

Читайте також: Окупанти оголосили про «затримання» зниклого українського прикордонника

Учасниця змагання спершу отримала тепловий удар, а згодом, коли звечоріло, переохолодилася.

Пошуки ускладнювало те, що марафон відбувався в Куяльницькому лимані: вдень там було дуже спекотно, а вночі — холодно. Крім того, увечері пішов дощ, через що частину лиману почало підтоплювати.

Наразі дівчина знаходиться в лікарні, її здоров’ю нічого не загрожує.

Схожі новини