Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кабмін призначив на посаду голови Вінницької ОДА колишнього гравця КВН

  • 12.06.2020, 13:33
  • 1 044

Борзов останні пів року очолював Державне управління справами

Кабінет міністрів погодив звільнення Владислава Скальського з посади голови Вінницької ОДА та призначення на цю посаду чинного очільника Держуправління справами Сергія Борзова

Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду у п’ятницю.

«Проєкти указів президента України по Вінницькій ОДА — про звільнення Скальського Владислава Володимировича та про призначення Борзова Сергія Сергійовича», — зачитав текст рішення про погодження міністр Кабміну Олег Немчінов.

Президент Володимир Зеленський 18 вересня 2019 року призначив Владислава Скальського головою Вінницької ОДА.

Сергій Борзов від 1 серпня 2019 року очолював Державне управління справами.

Народився у Вінниці 1980 року. Закінчив 35-ту школу на Вишеньці. Навчався на історичному факультеті Вінницького педуніверситету. Борзова багато вінничан знають ще з 2006 року, коли він займався підприємницькою діяльністю і створив команду «Вінницькі перці», яка стала популярною і вийшла на телеекрани країни. «Вінницькі перці» фактично були його стартапом. Пізніше Борзов став ще директором команди КВН «Збірна України».

У 2014 році Сергій Борзов отримав пропозицію працювати на держслужбі. Тоді він переїхав до Києва. Пізніше забрав до столиці і родину. Разом з дружиною Іриною Борзовою виховують двох доньок і сина.
В Сергія Борзова дві вищі освіти і 6-річний досвід державної на різних посадах в Державному управління справами. У 2018 році він закінчив Національну академію державного управління при Президентові України. Спеціальність — управління суспільним розвитком. Кваліфікація-магістр управління суспільним розвитком.

Схожі новини