Передплата 2024 «Добра кухня»

Партія кума Путіна привітала країну-агресорку з Днем Росії від імені українців

  • 12.06.2020, 10:11
  • 1 128

Партія "Опозиційна платформа – За життя", яку очолює Віктор Медведчук, привітала країну-агресорку з Днем Росії.

Звернення з цього приводу з'явилося на сайті політичної сили. У ньому наголошується, що українців з росіянами нібито пов'язують сім'ї та спільна історія. При цьому ніяк не згадується окупація Криму та військова агресія, яку РФ розв'язала на Донбасі.

Читайте також: «Схеми» виявили чергові бізнес-зв'язки Медведчука з Коломойським

«Партія ОПЗЖ від імені всіх українців, які виступають за відновлення співпраці та нормалізацію відносин з Російською Федерацією, вітає росіян зі святом — Днем Росії! Що б не говорив президент України Зеленський, але з Росією нас пов'язують не просто спільні кордони, а перш за все родинні зв'язки, тісно переплетені людські долі, духовні та культурні цінності, спільна історична спадщина, перемога у Великій Вітчизняній війні та пам'ять про цю велику перемогу, яка згуртувала наші народи на віки», — йдеться в заяві партії Медведчука.

Також політсила вважає, що всі спроби влади і «національно стурбованих політиків, ура-патріотичної меншості» вбити клин між українцями і росіянами, розірвати відносини між двома країнами нібито зазнали фіаско.

«Українці втомилися від русофобської істерії, від політики ненависті й прекрасно розуміють, що сьогодні Україна як ніколи потребує розвитку діалогу з Росією, радикальної зміни економічного курсу і відновлення стратегічного економічного партнерства з РФ», — заявили в ОПЗЖ.

Підсумовуючи, в політсилі Медведчука відзначили, що Україна і Росія, на їхню думку, повинні вибудовувати діалог і йти на компроміси. Саме це нібито є шляхом до миру і злагоди, відновлення «добросусідських» відносин між країнами і добробуту народів.

Схожі новини