Передплата 2024 «Добрий господар»

Павлік і Реп’яхова таємно одружилися

Четверта дружина співака молодша від нього на 29 років

Відомий український співак Віктор Павлік та його концертна директорка Катерина Реп’яхова таємно одружилися. Про це новоспечена дружина народного артиста України повідомила на своїй сторінці в Instagram. Як з’ясувалося, пара присягнула на вірність та вічну любов ще 12 днів тому, однак наречена розповіла про це у день скасованого весілля.

«29 травня ми стали чоловіком і дру­жиною. Ось вже як 12 днів. Нам дуже хотілося, щоб все відбулося спокійно і тіль­ки для вдвох, тому і вирішили оголосити саме 10.06.20», — на­писала Катерина у соцмережі, опублікувавши ніжні фото з ре­єстрації шлюбу і спільної фото­сесії.

На реєстрацію шлюбу мо­лода дружина Віктора Павліка з’явилася в образі total white. Наречена позувала в брючному костюмі вільного крою і масив­них кросівках біля одного з київ­ських рацсів.

Нагадаємо, у зв’язку з пан­демією коронавірусу молодя­там довелося відкласти весіль­ну забаву до середини серпня. «Дуже чекаю цього дня, я так хочу поділитися частинкою на­шої любові з кожним гостем», — написала раніше у своєму блозі Катерина Реп’яхова.

Віктор Павлік був одружений уже тричі. Молодша за нього на 29 років концертна директорка Катерина Реп’яхова стала чет­вертою дружиною знаменитості.

Схожі новини