Передплата 2024 ВЗ

Кільцеве сонячне затемнення: коли відбудеться і як вплине на людей

  • 11.06.2020, 19:55
  • 7 205

Кільцеве сонячне затемнення 2020 року можна спостерігати 21 червня о 9:40 за Києвом. Найбільше воно буде помітним у районі екватора

Це астрономічне явище збігається з молодиком і днем літнього сонцестояння. На думку астрологів, затемнення 21 червня є унікальним та здатне позитивно вплинути на життя людей. Однак є і небезпека. Що означає дана подія, коли і де можна її спостерігати та до чого готуватися, читайте далі в матеріалі OBOZREVATEL.

Кільцеподібне затемнення Сонця — це астрономічне явище, яке відбувається, коли Місяць, що перебуває між Сонцем і Землею, затьмарює собою світило, але кутові розміри Сонця залишаються більшими, ніж кутові розміри Місяця.

Максимальна тривалість повної фази кільцевого сонячного затемнення Сонця складе 38 секунд. Кільцеве сонячне затемнення 2020 року відбудеться один раз — 21 червня о 9:40 за київським часом.

Часткові фази затемнення 21 червня будуть доступні для огляду в більшій частині Євразії. Так, його можна буде побачити в небі над Центральною Африкою, в Південно-Східній Європі, північній Австралії, Саудівській Аравії, Індії, на півдні Китаю та над Тихим Океаном.

Читайте також: Рожевий супермісяць: знімки унікального явища з різних куточків світу

Наступне кільцеве затемнення Сонця відбудеться 10 червня 2021 року. Воно буде спостерігатися в північній Канаді, Гренландії і Росії. А 14 грудня 2020 року відбудеться повне сонячне затемнення.

Як вплине на людей затемнення 21 червня

На думку астрологів, затемнення здатні впливати на самопочуття, думки, поведінку людей та їхні відносини. Так, вважається, що затемнення Сонця 21 червня несе позитивні зміни.

Рекомендується бути активними, щоб не втратити шанс, наданий долею, але розраховувати варто лише на себе та свою інтуїцію. За появи проблем слід звернутися до свого досвіду — він обов'язково допоможе.

Період затемнення Сонця є сприятливим для пошуку споріднених душ. Є шанс зустріти своє кохання.

Найбільше вплив затемнення відчують на собі Козероги, Терези, Овни та Раки. Ці знаки зодіаку мають бути готовими до змін.

На них чекають різкі виверти долі в протилежний бік від того курсу, яким вони слідували останнім часом.

Не рекомендується приймати жорсткі рішення і робити завчасні висновки в тому, що стосується стосунків з близькими й друзями: важливо все добре обміркувати і зважити.

Весь червень необхідно контролювати свої емоції і не піддаватися їхньому впливу. Найголовніше в цей час — бути налаштованим позитивно і оптимістично дивитися на життя. Тоді зміни минуть легко і сприятливо для вас.

Дивитися онлайн кільцеве сонячне затемнення можна буде в прямому ефірі на YouTube. Перегляд буде доступний за наступним посиланням.

Схожі новини