Передплата 2024 ВЗ

Дах вигорів ущент: у трускавецький готель влучила блискавка

Коли блискавка вдарила у готель, там жила одна подружня пара

Такої потужної зливи, як сьогодні, у Трускавці давненько не пам’ятають. Близько 16 години густі чорні хмари опустились настільки низько, що, здавалося, за дахи дев’ятиповерхівок їх зачіпають. Раптово стало тихо-тихо… Сильно, як на морі, вдарив грім, низько блимнула блискавка.

Після грізної «прелюдії» розпочався шквальний вітер з рясним дощем. Власники автомобілів, які намагалися заховатись під якимось перекриттям, відбулися легким переляком. Як, зрештою, і власники курортних оздоровниць: і їм негода збитків не завдала. У Трускавці внаслідок зливи постраждав лише один готель — «RED STONE». Як поінформувала нас пресслужба Трускавецької міськради, в готель вдарила блискавка. Відразу ж загорівся дах.

Надзвичайники приїхали швидко. Але щось у них спочатку не виходило, довго шукали гідрант. Добре, що впродовж цього часу, сильний дощ не вщухав. Він серйозно допоміг пожежникам. Ніхто з людей не постраждав, у готелі жила лише одна подружня пара.

Але свою злу справу вогонь таки зробив: за попередньою оцінкою знищено дах площею 90 кв. м. та перекриття площею 50 кв. м. У гасінні пожежі взяли участь 5 машин спецтехніки та 17 пожежників.

Схожі новини