Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленський назвав Лероса аферистом, а брата Єрмака - "просто балакуном"

  • 11.06.2020, 18:15
  • 766

Президент Володимир Зеленський заявляє, що брат голови його офісу Андрія Єрмака не брав грошей за призначення людей на державні посади і що нардеп від "Слуги народу", який оприлюднив так звані плівки Єрмака, насправді є аферистом

Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на інтерв'ю Зеленського.

«Я вважаю, що він аферист. Мені його привів Кирило з Богданом. (Лерос був радником Зеленського — ред). Вони сказали, що нормальний „парєнь“. Я сказав — добре. Це про довіру. Ти ж запитував про довіру. Я довіряв, і Кирило йому довіряв».

За словами президента, у нього «довірливі стосунки» з Єрмаком, і він вважає, що Єрмак на своїй посаді справляється.

Президент заявив, що плівки за участі брата керівника ОПУ є «порожньою справою», бо Єрмак «не взяв грошей». Зеленський додав, що не уявляє, «що із собою зробив би Єрмак, якби його брат десь щось взяв».

Читайте також: ОПУ знав про «плівки Єрмака» ще влітку: Гео Лерос вразив черговою заявою

На запитання, чи бачив він відео з братом Єрмака і чи чув, що він там говорить, Зеленський також сказав, що той «нічого не брав», мовляв, він «просто балакун», і «це його велика помилка».

За словами президента, брат голови його офісу Денис Єрмак «завжди хотів якось допомагати: побіг в АТО, воював там, допомагав, там він волонтер», потім, коли помітив, що «щось не те в Укрзалізниці», то пропонував знайти «нормальних людей», бо «він така людина».

Схожі новини