Передплата 2024 «Добрий господар»

В Офісі генпрокурора готують дві кримінальні справи проти Порошенка за хуліганство – адвокат Ілля Новіков

  • 10.06.2020, 19:31
  • 1 075

В офісі Генпрокурора Венедіктової готують ще дві кримінальні справи проти п’ятого Президента Петра Порошенка за хуліганство

Про це повідомив адвокат Порошенка Ілля Новіков в ефірі телеканалу «Прямий». Новіков зазначив, що про це стало відомо з неофіційних джерел в ОГПУ.

«Сюжет такий — „хуліганство, скоєне колишнім п’ятим президентом Порошенком з особливим цинізмом і зневагою до суспільства“. Один епізод був 25 лютого, а другий — 27 лютого минулого року у ході поїздки по Запоріжжю та Червонограду», — зазначив Новіков.

Ілля Новіков наголошує, що у ситуації із політичними переслідуваннями Порошенка Генпрокуратура під керівництвом Венедіктової і ДБР перетнули червоні лінії, за якими закінчується здоровий глузд і адекватність. Це стиль поведінки, запозичений у російських чиновників, які не переймаються ні законністю, ні репутацією в суспільстві, а виконують найабсурдніші вказівки згори, — наголошує Ілля Новіков.

«Я не знаю, як вони будуть це розслідувати, як вони це будуть пояснювати. Що не так з усіма цими справами? Вони не бояться, що їм не повірить суспільство. Вони не бояться видаватися смішними. Вони не бояться, що суспільство прийде до них і спитає — що ви робите? Ви на що витрачаєте гроші? Вони готові у такому форматі вийти і сказати: так, ми витрачаємо ваші гроші на те, щоб розслідувати, як президент Порошенко здійснив хуліганство. А хіба щось не так? І це сумні новини сьогоднішнього дня», — резюмує адвокат.

Схожі новини