Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Слуги народу" разом із ОПЗЖ загальмували відставку Авакова

  • 10.06.2020, 19:55
  • 816

Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності не зміг розглянути постанову про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова

Про це у середу повідомили у партії «Голос», інформує Gazeta.ua.

«Члени комітету кажуть, що це питання зараз неважливе. Але основна причина — бюрократична: за 6 днів проєкт нашої постанови так і не дійшов до комітету», — повідомили у політсилі.

«Документ про відставку міністра не зміг за 6 днів подолати відстань у 200 метрів — від будівлі парламенту до будівлі комітетів. Дивує, як правоохоронний комітет розставляє свої пріоритети», — заявив нардеп Андрій Осадчук.

«Сюрпрайз, „слуги“ разом з ОПЗЖ заблокували винесення постанови по Авакову на комітет. Кажуть, доки не отримали, є важливіші закони, і взагалі, то все Сорос. Це, до речі, не жарт», — пише нардеп Олександра Устінова у Facebook.

Комітет з питань правоохоронної діяльності очолює представник «Слуги народу».

Проєкт постанови про звільнення Авакова зареєстрували минулого тижня. Його підписали понад 50 народних депутатів із різних фракцій.

Читайте також: «Такі випадки є у кожній країні світу», — Аваков про випадок в Кагарлику

5 червня під Верховною Радою зібралася громадськість, яка вимагала відставки Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ. Учасники акції заявили, що реформа МВС — провалена.

Аваков 7-й рік очолює МВС. Він побив рекорд перебування на посаді серед українських міністрів.

Схожі новини