Передплата 2024 ВЗ

Від коронавірусу уже одужали понад півсотні медиків Львівської лікарні швидкої допомоги, - головлікар

Наразі 22 із них ще перебувають у лікарнях, їхній стан оцінюють, як середньої важкості. Ще 46 співробітників лікуються амбулаторно

Про це написав на своїй Facebook-сторінці головний лікар Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олег Самчук.

«Хороші новини! Від коронавірусу уже одужали більш як півсотні наших медпрацівників. Таких нині 51. Це лікарі, медсестри і молодший медичний персонал. 29 лікувалися вдома, більшість навіть не мали симптомів, а от 22 боролися із covid-19 в інфекційних стаціонарах. Усі вони уже повернулися до роботи», — написав головний лікар.

Він повідомив, що загалом від початку карантину коронавірусом інфікувалися 119 співробітників його закладу: 47 лікарів, 50 медсестер, 21 санітарка та ліфтер. Наразі 22 із них ще перебувають у лікарнях, їхній стан оцінюють, як середньої важкості. Ще 46 співробітників лікуються амбулаторно.

«Ми в лікарні робимо усе необхідне, аби убезпечити і працівників, і пацієнтів від ризику інфікування. Однак, допоки ситуація із статистикою захворюваності на Львівщині досить напружена, просимо містян не нехтувати карантинними обмеженнями, — закликає Олег Самчук. — Від того, наскільки ретельно ми будемо мити руки, відповідально носити маски і дотримуватися соціальної дистанції, без перебільшення, залежить наше життя».

Схожі новини