Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У ретро-одязі і на ретро-велосипеді…

Львів знову зануриться в захоплюючу атмосферу ретро. 21 червня у нашому місті стартує Другий міжнародний вело-ретропробіг, парад та виставка. Його організатором виступив клуб «Ретровики Львова».

Президент клубу «Ретровики Львова» Андрій Гладун повідомив, що для того, аби взяти участь у цьому ретрозаході, потрібно зареєструватись і отримати номерний знак на велосипед.

За першу добу від початку реєстрації зголосилися сім європейських клубів — з України, Польщі, Білорусі, і навіть США, а також приватні колекціонери. Реєстрація триватиме до 23:59 год. 20-го червня. Усі охочі можуть зголоситися за телефоном 067−674−92−06.

Найактивнішими були, звісно ж, львів’яни та львів’янки, яких уже десятеро подали заявки на участь. Наймолодші з них -десятирічні.

За інформацією організаторів, ретро-велопробіг стартуватиме від музею Ретро Гараж, що розташований у найстарішому трамвайному депо, на вул. Вітовського, 57 у м. Львові. Далі маршрут колони учасників у ретро-одязі на ретро-велосипедах проляже через центр міста до Високого Замку, а потім до площі Ринок.

Аналогічні старти відбудуться в українських, польських, білоруських та американських містах, клуби та колекціонери з яких зголосилися до участі у Другому міжнародному вело-ретропробізі, параді та виставці у Львові.

«Після пробігу його учасники мають скинути у Вайбер-групу фото- і відеозвіти участі. Далі відбудеться нагородження найкращих. Щоправда, призи та кубки переможці отримають поштою. Сподіваємося, що попри карантин, наш міжнародний вело-ретропробіг, парад та виставка стануть не менш видовищними та захоплюючими. Адже перший ретропробіг, який відбувся торік¸ мав шалений успіх серед львів’ян та гостей нашого міста», — зазначив президент клубу «Ретровики Львова», ретромер Андрій Гладун.

Схожі новини