Передплата 2024 «Добра кухня»

У США в авто із аукціону знайшли кокаїну на 23 мільйони

  • 09.06.2020, 15:57
  • 896

Купівля уживаних автомобілів може привести до деяких цікавих знахідок в них. Наприклад, як нещодавно сталося з одним американцем, який придбав машину на аукціоні.

Так, житель міста Ларедо, штат Техас, виявив у своєму легковику 17 пакетів з кокаїном. Про свою знахідку він одразу ж заявив в поліцію, і коли «копи» приїхали на місце, то виявили у потайному відсіку ще 17 пакетів, що містили наркотики.

Як повідомляє The Drive, вага кожної упаковки становила 1 кг, таким чином, в автомобілі зберігалося 34 кг кокаїну. У грошовому еквіваленті це приблизно 850 000 доларів (22,5 млн грн).

«Я дякую людині, яка попередила нас про знайдені наркотики. Якби вона не була чесною, наркотики могли б потрапити у погані руки», — заявив шериф з Офісу шерифа округу Уебб Мартін Куельяр.

Видання зазначає, що це далеко не перший раз, коли в дешевих машинах, куплених на аукціонах, знаходять наркотики на величезну суму. Особливо такий стан справ характерний для штатів, які межують з Мексикою: там контрабандисти намагаються перевозити наркотики з однієї країни в іншу настільки творчо, наскільки це можливо.

Схожі новини