Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові вперше влаштують живий автоконцерт: час і місце проведення

  • 07.06.2020, 14:55
  • 787

Експериментальний виступ «Піккардійської терції» відбудеться 18 червня

На даху паркови комплексу «Південний» у четвер, 18 червня, відбудеться концерт «Піккардійської терції», який стане першим у Львові автоконцертом. Слухачі під час виступу музикантів сидітимуть в автомобілях, як це відбувається під час кіносеансів, що проходять на цій парковці від середини травня, інформує Zaxid.net.

«Здоров'я, безпека і комфорт слухача для нас на першому місці. Тому, організовуючи цей незвичний для нас і для людей концерт, ми дотримуватимемося усіх протокольних норм, які діють в часи карантину: квитки продаватимуться безконтактно — виключно онлайн, усі працівники майданчика будуть у масках і в день концерту проходитимуть температурний скринінг, глядачі перебуватимуть у власних машинах, а отже, на безпечній соціальній дистанції від незнайомців», — розповів менеджер «Піккардійської Терції» Роман Климовський.

Читайте також: У Львові відкриється перший в місті автокінотеатр

Музиканти вже проводять репетиції і підбирають репертуар, враховуючи специфіку майданчика і те, що слухачі під час концерту будуть у салонах авто. Під час підготовки концерту використовують концепцію рок-гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, який наприкінці травня цього року неподалік Луцька першим в Україні дав автоконцерт.

Квитки на автоконцерт «Піккардійської терції» можна придбати на сайті організаторів.

Схожі новини