Передплата 2024 ВЗ

Малі втікачі: у Київській області двоє підлітків викрали вантажівку

  • 06.06.2020, 12:15
  • 687

У Київській області спіймали двох підлітків, які проникли на стоянку під охороною та викрали звідти фуру

Про це 6 червня повідомляє пресслужба поліції області.

Хлопець, якому 15 років зі своїм товаришем, якому 11, втекли із центру соціально-психологічної реабілітації близько 2 години ночі. Щоб далеко не йти пішки, він через шпарину проник до приватної території, звідки викрав вантажний тягач «МАN».

«Вдвох вони подорожували полями району доти, доки не застрягли у багнюці колесами. Потім, не дуже засмутившись, вони пішли у сусіднє село до магазину зігрітися. Там старшого хлопця, який вже для місцевих жителів став „відомим втікачем“, впізнала пильна продавчиня. Вона запропонувала дітворі чай та смаколики і в цей час викликала ювенальну поліцію. Притримала бешкетників, поки не приїхали правоохоронці», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Убивча мода. Кожен п’ятий підліток смалить електронну сигарету

Вже там неповнолітній юнак зізнався у викраденні вантажівки і дістав із кишені ключі від цього авто.

Меншого втікача ювенальні поліцейські повернули до виховного закладу. А старшого товариша поліція затримала у порядку ст. 208 КПК України. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вантажівку «МАN» працівники поліції повернули власнику, який виявив вранці відсутність авто і з відповідною заявою звернувся до поліції. На рахунку 15-річного хлопця вже були викрадення автомобіля і мотоцикла.

Нагадаємо, в Одесі правоохоронці ганялися за 12-річним школярем, який викрав автівку у знайомого. Як він сідає за кермо «БМВ», помітила мати — вона перегородила йому шлях, проте школяр поїхав просто на неї. Жінка опинилась на капоті, вона жива, але по медичну допомогу не зверталась.

Схожі новини