Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На окупованому Донбасі активісти розклеїли проукраїнські листівки з тезами опору

  • 03.06.2020, 12:35
  • 1 764

Донецька область, навіть тимчасово окупована, це – Україна. Листівки-нагадування з такими гаслами розклеїли небайдужі жителі у багатьох окупованих містах Донбасу

Появі таких листівок передували недавні таємні збори, на яких місцеві жителі Донецької та Луганської областей створили так звані опозиційні сили з назвою «Комітет визволення Донбасу», повідомляє ТСН.

І до того комітету, стверджують джерела ЗМІ, долучилося чимало тих, хто у 2014 був затятим прихильником «русского мира». На невеликих інформагітках, щоб було точно зрозуміло — російською, написані численні тези опору: «Україно — повернися», «Не забудемо, не пробачимо! Низький рівень медицини й знищення вугільної промисловості».

Читайте також: «Рускій мір не пахне»: Дорн, Монатік та Дорофєєва знялися з рашистами-путіністами у ролику про коронавірус

Вказали патріоти й головний меседж для тих, хто все ще вірить у світле майбутнє під окупацією: «Донбас шостий рік не Росія, час повертатися додому!». Однак, повисіли ті листівки тільки до кінця доби.

Усюди, де їх знайшли, окупанти наклейки позривали й поблизу влаштували засідки, сподіваючись вирахувати українських активістів. Нагадаємо, раніше українські військові вперше з 2014 року показали, як за допомогою спеціальних снарядів доставляють листівки на окуповані території Донбасу.

Схожі новини