Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"При президентові Порошенку на інтерв'ю з Гіркіним і Поклонською я б не наважився", - Гордон

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що не робив би інтерв'ю з російським найманцем і терористом Гіркіним та з експрокуроркою з Криму, депутаткою Держдуми РФ Наталію Поклонською, якби президентом України був Петро Порошенко.

Про це він сказав на своєму Youtube-каналі.

«Я абсолютно впевнений, що моє становище відрізнялось би від сьогоднішнього. Скажу більше — я би не наважився на інтерв'ю з Гіркіним і Поклонською при президентові Порошенку», — підкреслив він.

Раніше наближений до Кремля російський політолог Сергій Марков коментуючи скандальне інтерв'ю Дмитра Гордона з Ігорем Гіркіним назвав його появу ознакою переформатування усієї української державності за президентства Зеленського.

«Гордон реально зробив політичний прорив, він порушив шестирічне табу на те, щоб давати слово тим, хто воював проти київського режиму з 2014 року», — заявив Марков.

«Так починалася перебудова в СРСР. В Україні можливо, почалася Перебудова, а Зеленський може стати як Горбачов», — наголосив одіозний російський політолог.

Нагадаємо, Міністерство у справах ветеранів назвало інтерв'ю з Гіркіним, яке з'явилося 18 травня, популяризацією військових злочинів на території України.

Схожі новини