Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Трускавецький курорт досі на карантині 

У Трускавці, як і скрізь у Львівській області, що потрапила до числа шести регіонів України, які з 1 червня не переходять до наступного етапу послаблення протиепідеміологічних обмежень, оголосили про внесення відповідних коректив у передбачений план карантинних пом’якшень. 

Відповідне рішення прийнято на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міськради. Заборона надалі залишається чинною для закладів харчування, роботи громадського автотранспорту у міському сполученні, а також готелів, барів, ресторанів та низки підприємницьких сегментів, які приносять найбільший дохід міському бюджету.

Готовий до відновлення роботи бювет мінвод № 1, нові власники якого під час карантину розпочали масштабну реконструкцію прилеглої території та ремонтні роботи у вкрай занедбаному приміщенні бювету. Кошторисна вартість робіт — близько 8 млн. грн. До середини приміщення відпочивальників наразі не пускатимуть, а мінеральну воду відпускатимуть на умовах самовивозу.

Крім того, ТзОВ «Трускавецькі лікувальні води» нагадало партнерам про непогашений борг за вже отриману воду — 645, 6 тис. грн. Розпочати діалог пропонує з укладання угод. Станом на сьогодні не всі готелі-суб'єкти підприємницької дільності такі угоди мають.

На повну потужність бювет запрацює з липня, коли буде готова до експлуатації нова система обліку та реалізації води: за отриману у бюветі послугу дозволять розрахуватись картками.

м. Трускавець

Схожі новини